InfinityBux - az egyik legsikeresebb, és legmegbízhatóbb PTC cég az interneten

Az InfinityBux röviden és egész egyszerűen a legjobb PTC oldal, amit csak találhat az ember. Hogy miért? 2010. július 31. óta, vagyis lassan másfél éve van a "piacon" (ami egyáltalán nem gyakori a PTC oldalak világában), eddig egyszer sem omlott össze, nem ment csődbe, és kb. 99,99%, hogy nem is fog, így garantált, hogy nem vész kárba a munkád, és nem fázol rá. Több, mint negyed millió regisztrált tagja van. Megbízható, vagyis mindig mindenkinek fizet (aki nem csal!), és az egyik legjobban kidolgozott rendszere is van, értve ez alatt a kattintásokért kapott pénzt, a referral-rendszert, a tagsági rendszert, az akciókat, ajándékokat és így tovább. Egy rendes, tisztességes admin vezeti az oldalt, aki segítőkész, nem ver át! A fórumon rengetegen vannak, akik nap mint nap írnak, nem csak angol nyelven, de akár magyarul is írhatunk. Rendkívül jól működik a közösség, ezért biztos, hogy hamar kapunk segítséget, ha elakadunk, vagy éppen valamit nem értünk. Az InfinityBux nem hiába jelenleg az egyik legnépszerűbb PTC cég mind közül! 

Az InfinityBux egy hirdetés megtekintéséért $0.01-et vagyis 1 centet fizet. Ingyenes tagoknak napi 10-11 hirdetést szokott lenni, ebből 4-5 darab 1 centes, és a többi $0.001-es. Így naponta átlagban 5 centet, vagy kicsivel többet tud keresni egy ingyenes tagsággal rendelkező, és referralokkal nem rendelkező tag. A hirdetések az Ads elnevezésű fül alatt találhatóak, egyszerre egyre kell kattintani, megvárni az 5, vagy 30 másodperces visszaszámlálót, majd beírni egy szimpla matematikai feladat (összeadás) megoldását, és a Verify-ra kattintani. Ezután bezárhatjuk a hirdetést, megkaptuk a pénzt.

A minimum kikérés a többi PTC oldalhoz mérve közepesen magas, $10 azaz tíz dollár. A kifizetést AlertPay számlára, vagy LibertyReserve számlára lehet igényelni. Én mindenképpen az AlertPay számlát ajánlom, gyors, megbízható, egyszerű, és a pénzt utána könnyedén átkérhetjük a magyar bankszámlánkra, vagy bankkártyánkra.

Bárki kiszámolhatja, hogy ha csak egymaga kattintgat szorgalmasan, méghozzá minden nap, akkor körülbelül 1,5 hónap mire csak az első 3 dollár összejön. DE: direkt referral-ok segítségével (akár már 10-15 is elég) ez az idő igencsak hamar megfelezhető, sőt még tovább lerövidíthető (50, 100, és még több referral segítségével). A referral-okról itt olvashatsz: KATT. Free member-ként, más szóval ingyenes tagként direkt referral-okat teljesen ingyen, magadtól toborozhatsz magad alá, és az ő kattintásaik után $0.001-et kapsz. Sokkal jobban jár azonban az, aki magasabb tagságot vásárol, mert így a direkt referral-jainak a száma se lesz lekorlátozva (vagy legalábbis nem olyan mértékben, mint ingyenesként), és a referral klikkekért is többet kaphat, akár $0.01-et, ami ugyanannyi, amennyit egy saját kattintásod ér!

Egy egyszerű számolás (ELITE tagsággal!):

  • naponta 45 hirdetést leklikkelsz = $0.12
  • 100 alattad lévő referral naponta leklikkel 10 hirdetést = $5
  • napi kereseted = $5.12
  • heti kereseted = $35.84
  • havi kereseted = $153.6

Úgy, hogy a befektetésed legalább $89.95, de legfeljebb kb. 240 dollár volt. Ha 100 ismerőst, vagy idegent be tudtál szervezni, TELJESEN INGYENES toborzással, hirdetéssel, és ezek a referralok aktívak is, akkor nyert ügyed van. Ez a kereset ugyebár 30 ezer forint körüli összeg havonta. Persze ehhez meg is kell vásárolnod legalább egy Advanced, de inkább Elite tagságot, mert csak így lehet 100 referral-od, és csak Elite tagsággal kapsz az ő kattintásaik után is $0.01-et.

Az Elite tagság $89.95-be kerül egy teljes évre. Itt kezdődik a nagy profit. Ugyanis míg az ingyenes tagok minden referral klikkje után $0.001-t kapnak, az Elite tagoknál ez $0.01. Továbbá az Elite tagok nem 9-10, hanem min. 40-45 GARANTÁLT reklámot kapnak minden egyes nap. Vagyis napi 4-5 cent helyett 10-12 centet kereshetsz. Ez persze nem olyan óriási különbség, de az igazi pénz a referral-okban van! A magasabb tagságot szépen fokozatosan haladva is megszerezheted, mindegyik szinten megszerezve a maximum referral mennyiséget, és minden nap türelmesen kattintgatva, hogy gyűljön a pénzed, míg el nem jutsz az Elite-ig. Más PTC oldalakon is dolgozhatsz párhuzamosan (én is naponta 12-16 oldalon lekattintgatom a hirdetéseket), és aztán az ott megkeresett pénzből tagságot és referral-okat vehetsz AlertPay számláddal az InfinityBux-on.

Referral-okat ugyebár nem csak direkt módon, ingyenesen, hanem vásárlással is lehet szerezni. Az InfinityBux bérlésnek hívja ugyan ezt, de lényegében 24 óráig bérelt csak egy referral, utána átkerül a direkt-ek közé, és örökre megmarad, soha többet nem kell fizetned érte. Nincs hosszabbítási költség, nincs csere!

Információk az egyes tagságokról:

 FREEADVANCEDADVANCED PROELITE
Saját kattintás értéke$0,01$0,01$0,01$0,01
Referral kattintás értéke$0,001$0,005$0,0075$0,01
Max direkt referral száma55175250100,000
Refbérlés ára refenként$1,50$1,50$1,50$1,50
Max bérelt refek száma206080100
Minimum kattintás a kifizetéhez25252525
Minimum kifizetés$10$2.50$2$1
Két kikérés közti idő minimum7 nap7 nap7 nap7 nap
Kifizetés idejeInstantInstantInstantInstant

 

Referral-okat FREE member-ként 7 naponta, míg a 3 másik tagsággal 6 naponta vásárolhatunk. Egyszerre 20, 60, 80 és 100 referral-t tudunk venni a négy különböző tagsággal. Ne felejtsük el, hogy a bérelt refek a bérlés után 24 órával direkt refekké alakulnak! Ezért van a távlázatban elkülönítve a direkt refek és a bérelt refek max. száma. Az összes tagság 7 naponta engedi meg az egymást követő kifizetések kérését.

Infinitybux tippek, tudnivalók:

1. Ha az InfinityBux-ot választod, készülj fel, hogy tisztában kell lenned a céljaiddal. Átgondolt stratégiával bírj. Ha még PTC oldalon sosem jártál, adj időt, míg kitapasztalod az oldal működését és LÉGY NAGYON TÜRELMES, mert több hónap is eltelhet, mire nagyobb pénzeket szakíthatsz. Vagy a másik lehetőség: fizess be, invesztálj. Gondolj az InfinityBux-ra úgy, mint egy befektetésre, vagy bankszámlára, ami bármelyik létező hazai banknál nagyságrendekkel jobban kamatoztatja a pénzedet. A lassan összegyűjtögetett 10-20 dollár is szép, ha azt nézzük, hogy napi 3 perc munka kell hozzá, és amúgy is a neten lógnál, de a NAPI 50 dollár, vagyis NAPI 10 ezer forint sokkal csábítóbb, nemde?

2. A legjobb módszer: mihamarabb befizetni az Elite tagságra, ha van felesleges pénzünk, vagy más PTC oldalakról összegyűjtöttünk elegendőt, és rendelni legalább 100 referralt. Ez összesen $240 körüli összegbe kerül, ami nem kevés pénz. Ugyanakkor a befektetés rendkívül hamar megtérül. Amint túlléped ezt a 240-es határt a bevételedben, onnan már minden csak színtiszta PROFIT. 2 hónap után már 60 dollár pluszban is lehetsz.

 

3. A referral-okat megvásárolod, tehát nem bérled, úgy mint például a NeoBux rendszerében. Ebből eredően cserélgetni sem tudod őket, ahogy a NeoBux-nál, ha egyszer megvannak, akkor megvannak. A vásárlás sajnos drágább jóval, mint egy bérlés a NeoBux-nál, de a cserével kapcsolatos költségektől megkíméled magadat. Persze az árnyoldala ennek, hogy nem tudod, a referralok mennyire fognak klikkelgetni, nem tudod őket motiválni, vagy beszélni velük, és lecserélni sem tudod őket. A PTC tábor két oldalra szakad ebben a kérdésben: van aki bérelni, van aki inkább vásárolni szeret. Az InfinityBux referraljai általában elég aktívak egyébként, a NeoBux-szal ellentétben, ahol abszolút kiszámíthatlanok.

Összegezve, az InfinityBux egy jól kitalált és korrekt rendszer. Nem ad sem többet, sem kevesebbet, mint amennyit ígér, és a befektetéseket viszonylag jó aránnyal lehet kamatoztatni. Minél feljebb jutsz a ranglétrán, annál biztosabb a pozíciód, hiszen jobban odafigyelnek a magasabb szintekre, nehogy valaki hatalmasat bukjon, mivel abból nem kis botrány lehet. Ha valaki odáig jut, hogy 2000$-t beleinvesztál, az valószínűleg nagyot is profitál is belőle, mivel ez már nem a zsebpénz-kategória. De vigyázat, ezek hatalmas összegek, és semmiképp sem szabad rögtön ilyenekben gondolkodni. Ha belevágsz, kezdd egy kisebb referral csomaggal, és ha meg vagy elégedve a referralok viselkedésével, akkor jöhet a magasabb tagság és még több referral. Onnantól összeszedhetsz annyit, amennyi szép lassan fedezhet egy további ugrást.

Olvasd el az InfinityBux regisztrációs segítséget is, és az Infinitybux stratégiákról szóló oldalt!



A bejegyzés trackback címe:

https://makemoneyonline.blog.hu/api/trackback/id/tr262762687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása