InfinityBux - az egyik legsikeresebb, és legmegbízhatóbb PTC cég az interneten

Az InfinityBux röviden és egész egyszerűen a legjobb PTC oldal, amit csak találhat az ember. Hogy miért? 2010. július 31. óta, vagyis lassan másfél éve van a "piacon" (ami egyáltalán nem gyakori a PTC oldalak világában), eddig egyszer sem omlott össze, nem ment csődbe, és kb. 99,99%, hogy nem is fog, így garantált, hogy nem vész kárba a munkád, és nem fázol rá. Több, mint negyed millió regisztrált tagja van. Megbízható, vagyis mindig mindenkinek fizet (aki nem csal!), és az egyik legjobban kidolgozott rendszere is van, értve ez alatt a kattintásokért kapott pénzt, a referral-rendszert, a tagsági rendszert, az akciókat, ajándékokat és így tovább. Egy rendes, tisztességes admin vezeti az oldalt, aki segítőkész, nem ver át! A fórumon rengetegen vannak, akik nap mint nap írnak, nem csak angol nyelven, de akár magyarul is írhatunk. Rendkívül jól működik a közösség, ezért biztos, hogy hamar kapunk segítséget, ha elakadunk, vagy éppen valamit nem értünk. Az InfinityBux nem hiába jelenleg az egyik legnépszerűbb PTC cég mind közül! 

Az InfinityBux egy hirdetés megtekintéséért $0.01-et vagyis 1 centet fizet. Ingyenes tagoknak napi 10-11 hirdetést szokott lenni, ebből 4-5 darab 1 centes, és a többi $0.001-es. Így naponta átlagban 5 centet, vagy kicsivel többet tud keresni egy ingyenes tagsággal rendelkező, és referralokkal nem rendelkező tag. A hirdetések az Ads elnevezésű fül alatt találhatóak, egyszerre egyre kell kattintani, megvárni az 5, vagy 30 másodperces visszaszámlálót, majd beírni egy szimpla matematikai feladat (összeadás) megoldását, és a Verify-ra kattintani. Ezután bezárhatjuk a hirdetést, megkaptuk a pénzt.

A minimum kikérés a többi PTC oldalhoz mérve közepesen magas, $10 azaz tíz dollár. A kifizetést AlertPay számlára, vagy LibertyReserve számlára lehet igényelni. Én mindenképpen az AlertPay számlát ajánlom, gyors, megbízható, egyszerű, és a pénzt utána könnyedén átkérhetjük a magyar bankszámlánkra, vagy bankkártyánkra.

Bárki kiszámolhatja, hogy ha csak egymaga kattintgat szorgalmasan, méghozzá minden nap, akkor körülbelül 1,5 hónap mire csak az első 3 dollár összejön. DE: direkt referral-ok segítségével (akár már 10-15 is elég) ez az idő igencsak hamar megfelezhető, sőt még tovább lerövidíthető (50, 100, és még több referral segítségével). A referral-okról itt olvashatsz: KATT. Free member-ként, más szóval ingyenes tagként direkt referral-okat teljesen ingyen, magadtól toborozhatsz magad alá, és az ő kattintásaik után $0.001-et kapsz. Sokkal jobban jár azonban az, aki magasabb tagságot vásárol, mert így a direkt referral-jainak a száma se lesz lekorlátozva (vagy legalábbis nem olyan mértékben, mint ingyenesként), és a referral klikkekért is többet kaphat, akár $0.01-et, ami ugyanannyi, amennyit egy saját kattintásod ér!

Egy egyszerű számolás (ELITE tagsággal!):

 • naponta 45 hirdetést leklikkelsz = $0.12
 • 100 alattad lévő referral naponta leklikkel 10 hirdetést = $5
 • napi kereseted = $5.12
 • heti kereseted = $35.84
 • havi kereseted = $153.6

Úgy, hogy a befektetésed legalább $89.95, de legfeljebb kb. 240 dollár volt. Ha 100 ismerőst, vagy idegent be tudtál szervezni, TELJESEN INGYENES toborzással, hirdetéssel, és ezek a referralok aktívak is, akkor nyert ügyed van. Ez a kereset ugyebár 30 ezer forint körüli összeg havonta. Persze ehhez meg is kell vásárolnod legalább egy Advanced, de inkább Elite tagságot, mert csak így lehet 100 referral-od, és csak Elite tagsággal kapsz az ő kattintásaik után is $0.01-et.

Az Elite tagság $89.95-be kerül egy teljes évre. Itt kezdődik a nagy profit. Ugyanis míg az ingyenes tagok minden referral klikkje után $0.001-t kapnak, az Elite tagoknál ez $0.01. Továbbá az Elite tagok nem 9-10, hanem min. 40-45 GARANTÁLT reklámot kapnak minden egyes nap. Vagyis napi 4-5 cent helyett 10-12 centet kereshetsz. Ez persze nem olyan óriási különbség, de az igazi pénz a referral-okban van! A magasabb tagságot szépen fokozatosan haladva is megszerezheted, mindegyik szinten megszerezve a maximum referral mennyiséget, és minden nap türelmesen kattintgatva, hogy gyűljön a pénzed, míg el nem jutsz az Elite-ig. Más PTC oldalakon is dolgozhatsz párhuzamosan (én is naponta 12-16 oldalon lekattintgatom a hirdetéseket), és aztán az ott megkeresett pénzből tagságot és referral-okat vehetsz AlertPay számláddal az InfinityBux-on.

Referral-okat ugyebár nem csak direkt módon, ingyenesen, hanem vásárlással is lehet szerezni. Az InfinityBux bérlésnek hívja ugyan ezt, de lényegében 24 óráig bérelt csak egy referral, utána átkerül a direkt-ek közé, és örökre megmarad, soha többet nem kell fizetned érte. Nincs hosszabbítási költség, nincs csere!

Információk az egyes tagságokról:

 FREEADVANCEDADVANCED PROELITE
Saját kattintás értéke$0,01$0,01$0,01$0,01
Referral kattintás értéke$0,001$0,005$0,0075$0,01
Max direkt referral száma55175250100,000
Refbérlés ára refenként$1,50$1,50$1,50$1,50
Max bérelt refek száma206080100
Minimum kattintás a kifizetéhez25252525
Minimum kifizetés$10$2.50$2$1
Két kikérés közti idő minimum7 nap7 nap7 nap7 nap
Kifizetés idejeInstantInstantInstantInstant

 

Referral-okat FREE member-ként 7 naponta, míg a 3 másik tagsággal 6 naponta vásárolhatunk. Egyszerre 20, 60, 80 és 100 referral-t tudunk venni a négy különböző tagsággal. Ne felejtsük el, hogy a bérelt refek a bérlés után 24 órával direkt refekké alakulnak! Ezért van a távlázatban elkülönítve a direkt refek és a bérelt refek max. száma. Az összes tagság 7 naponta engedi meg az egymást követő kifizetések kérését.

Infinitybux tippek, tudnivalók:

1. Ha az InfinityBux-ot választod, készülj fel, hogy tisztában kell lenned a céljaiddal. Átgondolt stratégiával bírj. Ha még PTC oldalon sosem jártál, adj időt, míg kitapasztalod az oldal működését és LÉGY NAGYON TÜRELMES, mert több hónap is eltelhet, mire nagyobb pénzeket szakíthatsz. Vagy a másik lehetőség: fizess be, invesztálj. Gondolj az InfinityBux-ra úgy, mint egy befektetésre, vagy bankszámlára, ami bármelyik létező hazai banknál nagyságrendekkel jobban kamatoztatja a pénzedet. A lassan összegyűjtögetett 10-20 dollár is szép, ha azt nézzük, hogy napi 3 perc munka kell hozzá, és amúgy is a neten lógnál, de a NAPI 50 dollár, vagyis NAPI 10 ezer forint sokkal csábítóbb, nemde?

2. A legjobb módszer: mihamarabb befizetni az Elite tagságra, ha van felesleges pénzünk, vagy más PTC oldalakról összegyűjtöttünk elegendőt, és rendelni legalább 100 referralt. Ez összesen $240 körüli összegbe kerül, ami nem kevés pénz. Ugyanakkor a befektetés rendkívül hamar megtérül. Amint túlléped ezt a 240-es határt a bevételedben, onnan már minden csak színtiszta PROFIT. 2 hónap után már 60 dollár pluszban is lehetsz.

 

3. A referral-okat megvásárolod, tehát nem bérled, úgy mint például a NeoBux rendszerében. Ebből eredően cserélgetni sem tudod őket, ahogy a NeoBux-nál, ha egyszer megvannak, akkor megvannak. A vásárlás sajnos drágább jóval, mint egy bérlés a NeoBux-nál, de a cserével kapcsolatos költségektől megkíméled magadat. Persze az árnyoldala ennek, hogy nem tudod, a referralok mennyire fognak klikkelgetni, nem tudod őket motiválni, vagy beszélni velük, és lecserélni sem tudod őket. A PTC tábor két oldalra szakad ebben a kérdésben: van aki bérelni, van aki inkább vásárolni szeret. Az InfinityBux referraljai általában elég aktívak egyébként, a NeoBux-szal ellentétben, ahol abszolút kiszámíthatlanok.

Összegezve, az InfinityBux egy jól kitalált és korrekt rendszer. Nem ad sem többet, sem kevesebbet, mint amennyit ígér, és a befektetéseket viszonylag jó aránnyal lehet kamatoztatni. Minél feljebb jutsz a ranglétrán, annál biztosabb a pozíciód, hiszen jobban odafigyelnek a magasabb szintekre, nehogy valaki hatalmasat bukjon, mivel abból nem kis botrány lehet. Ha valaki odáig jut, hogy 2000$-t beleinvesztál, az valószínűleg nagyot is profitál is belőle, mivel ez már nem a zsebpénz-kategória. De vigyázat, ezek hatalmas összegek, és semmiképp sem szabad rögtön ilyenekben gondolkodni. Ha belevágsz, kezdd egy kisebb referral csomaggal, és ha meg vagy elégedve a referralok viselkedésével, akkor jöhet a magasabb tagság és még több referral. Onnantól összeszedhetsz annyit, amennyi szép lassan fedezhet egy további ugrást.

Olvasd el az InfinityBux regisztrációs segítséget is, és az Infinitybux stratégiákról szóló oldalt!Nyerő InfinityBux stratégia kialakítása

Az InfinityBux az egyik legjobb PTC alapú internetes pénzkereseti lehetőség (bővebb leírás ITT). A regisztráció, és kezdeti lépések megtétele után azonban nem feltétlenül elég, ha csak minden nap lekattintjuk mindegyik hirdetést, amit kapunk. Célokat kell kitűznünk, stratégiákat alakítanunk, terveznünk, és a megkeresett pénzt visszaforgatni, vagy sajátunkból befektetni, hogy aztán végül egy olyan, szinte önmagától működő pénzcsináló metódust alakítsunk ki, mely naponta akár több tíz vagy száz dollárt is kitermel nekünk. 

Nem akarsz egy árva fityinget sem feláldozni a saját pénzedből? Vagyis nem akarsz befektetni?

Azt mondod, nincs fölösleges, feláldozható pénzed jelenleg, amit befektetésként nélkülözhetsz, hogy aztán többszörösét visszakapd? Ezzel nincs semmi baj, az első és legfontosabb tudnivaló, hogy így is lehetsz sikeres az InfinityBux-on, de SOKKAL több időt vesz igénybe, és SOKKAL több klikkelést. És persze a nyereséged se lesz olyan nagy. A lényeg a TÜRELEM.

Mik azok a referral-ok?

A kulcs ahhoz, hogy akár napi 40-50 dollárt is megkaphass az InfinityBux-tól a referral-okban rejlik. Referral-okat vásárolhatsz (a legtöbb oldalon bérlésről van szó, itt NEM, itt vásárolsz) bármekkora mennyiségben, de legalább 3-at meg kell venned, ha már elhatároztad magad - ennél kevesebbet nem tudsz. A direkt referral-ok (a vásároltak is ide számítanak, hiszen a megvételüket követően 24 órával később direktekké alakulnak) maximum mennyisége tagsági szintenként eltérő, ha a legmagasabb, ELITE tagságod van, akkor nincs limit. A referral vásárlás minden tagság esetén ugyanannyiba kerül, ám az egyszerre megvásárolható referral-csomagban található referral-ok maximum mennyisége arányosan emelkedik a magasabb és magasabb tagságokkal. Egy referral ára $1.50. Ezeket a referral-okat örökre megvásárolod (ezért ilyen magas az áruk is), és elméletileg 100 referral már akár havi 30-40 dollár bevételt is hozhat, vagyis néhány hónap után tiszta hasznot keresel! Ez természetesen csak akkor igaz, ha mindegyik referral minden hirdetést leklikkel minden nap az egész hónapban - erre az InfinityBux semmilyen garanciát nem ad, hiszen ezek a referral-ok is csak emberek, mint te és én, így ki tud eligazodni rajtuk... De miért állnál meg 100 referral-nál?

DE! Gondolj bele, mennyibe kerülne a hirdetés és toborzás. Valószínűleg többe, mint referralonként $1.50-be. Ugyanakkor, ha elég ügyes vagy, akkor ingyen és bérmentve is szerezhetsz referralokat, akik után már az első klikktől kezdve színtiszta profitot zsebelsz be. Például: ismerősök, rokonok, netes közösségek, ezek ismerősei, stb. Hirdess ingyenes oldalakon!

Ha van elég pénzed, vagy már saját kattintásaiddal és esetleg ingyen szerzett direkt referralok segítségével megkerestél eleget, akkor mindenképpen vásárolj minél magasabb, akár ELITE tagságot! Persze minél előbb, annál jobb! Hiszen ELITE tagként a referral kattintásaid értéke $0.01-re emelkedik (a standard $0.001 helyett),  és 9-10 helyett min. 40 hirdetést kapsz naponta. Na meg 50-es, 175-ös, vagy 250-es referral-limited sincs. Gondolj bele, ha 1000+ direkt referral-od van, és ezeknek akár csak a fele aktív minden nap, akkor több száz dollárt kaphatsz NAPONTA. Természetesen ehhez befektetni is kell, hiszen a referral- és tagság-vásárlás, valamint a direkt referral-toborzás reklámozással nem olcsó mulatság (utóbbi időigényes is tud lenni), de amint a bevételed meghaladta a befektetésedet, onnan már színtiszta PROFITOT termelsz.

A folyamatot természetesen úgy is felgyorsíthatod, NULLA befektetéssel, hogy direkt referral-okat is behalászol magadnak, ingyenes módszerekkel. Ez az idődből talán elvesz, de a pénztárcádból legalább nem! Hirdesd a referral linkedet, amit az InfinityBux oldalán a My Account/Promotion Tools menüpont alatt találsz, ajánld ismerősöknek, facebook-on, iwiw-en, msn-en, de ha van pénzed, újságokban hirdess, apróhirdetésekben, google-lel, egyéb kreatív módszerekkel.

 

Van olyan pénzösszeg, amit úgy érzel hajlandó vagy feláldozni befektetésre, megkockáztatva, hogy elveszted (ha kicsit is odafigyelsz, ez lehetetlen), vagy éppen megsokszorozod?

Ez esetben nagyon egyszerű a dolgod: az AlertPay számládon legyen meg az az összeg, amennyit jónak tartasz (mondjuk 100-200 dollár  között legalább, de 500 már abszolút elég egy kezdésnek), és indíthatod a stratégiát, amit fentebb taglaltam. Vedd meg a legmagasabb ELITE tagságot, ami 1 évre abszolút olcsó, és megéri. Klikkelj minden nap, és vásárolj referral-okat. Ajánlom, hogy ha megengedheted magadnak, akkor inkább azonnal vegyél ELITE Membership-et 89.95 dollárért, mert ahogy a korábbi részből is kitűnhet, így a referral-kattintás után kapott megemelt összegek miatt nagyságrendekkel többet kereshetsz!

Referral-ok, referral-ok, referral-ok!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, reklámozd az oldalt! Az InfinityBux oldalán a fenti menüsor Account/My Account/Promotion Tools elnevezésű menüpontja alatt megtalálhatod a referral link-edet és a bannereket is. Hirdesd ezeket fórumokon, ismerősük között, msn-en, iwiw-en, facebook-on, blogon, saját honlapon, apróhirdetésben, és így tovább! Így direkt referral-okat szerezhetsz, akik alattad dolgoznak, INGYEN, NEKED! Itt olvashatsz minderről bővebben: Mik azok a referral-ok?

Kockázat? Az van, na de az élet melyik területén nincs manapság?

Ha befektetsz kezdőtökét, ha nem, mindenképpen van egy kis kockázat, amit vállalsz a megvásárolt referral-okkal, az ő viselkedésüket ugyanis te sehogy sem tudod befolyásolni. Van, amelyik minden nap lekattintja minden hirdetését, van amelyik egy idő után abbahagyja, van amelyik rendszertelenül cselekszik, napokik nem jelentkezik be, aztán napokig kattint. A kockázat ugyanakkor minimálisra csökkenthető, ha ésszel csinálod a dolgot, van stratégiád, és minél több referral-t vásárolsz/toborzol (egyszerű statisztika: minél több referral-od van, annál kisebb az esélye, hogy buksz, mert a profithoz nagy számú referral-nál már elég, ha csak töredékük kattintgat naponta). Fontos: ha ingyen toborzol, akkor viszont minden így szerzett direkt referral után profitálsz! Aki elég leleményes, így is sokat tud behalászni referral-okból!

Még valami!

Ne felejts el minden nap kattintani valamennyi hirdetésedre a felső menüben az Ads menüpont alatt (ha ELITE tag vagy min. 40-et kapsz, de alacsonyabb tagságokkal is 30 felett!), mert a referral-ok után csak akkor kapod a jutalékot, ha te is minden nap lekattintod a hirdetéseidet!

Bizonyíték a kifizetésről

Az InfinityBux naponta fizet ki tucatnyi, sőt akár több száz felhasználót. Csak augusztusban 21 ezer dollárt fizettek ki a tagoknak, eddigi fennálásuk óta (2010. július 31.) pedig 185 ezer dollárt. Ne felejtsétek, ha upgrade-elt felhasználók vagytok, más szóval Premium tagok, akkor jelentősen alacsonyabb a kifizetési limit 10 dollárnál! Az interneten könnyen találhatunk fizetési bizonyítékokat, elég egy Google keresésbe beírni, hogy "InfinityBux payment proof" vagy hogy "InfinityBux kifizetés bizonyíték". Itt egy kifizetés, melyet én kaptam, még az év elején. Az első kikérésem (ekkor még 4 dollár volt a minimum):

 

SzuperPiac.hu - képes hirdetés ingyenesen!

InfinityBux regisztráció

1. lépés: Nyiss egy elektronikus számlát

Ez teljesen ingyenes, gyorsan megvan, egyszerű. Itt olvashatod a segítséget: KATT. Az InfinityBux  az AlertPay-t használja, valamint a LibertyReserve-t, úgyhogy a kettő közül kell valamelyikre regisztrálnod. Az AlertPay ajánlott, mivel a PayPal után a második legnépszerűbb elektronikus számla-oldal, ugyanakkor a költségei (utalás számlára/kártyára, vagy utalás számláról/kártyáról, stb.) kedvezőbbek. Abszolút megbízható.

2. lépés: Regisztráció

A regisztráció csak pár percet vesz igénybe. Egy háztartáson belül többen is regisztrálhatnak, de ilyenkor ügyelni kell arra, hogy egy IP címmel csak egy felhasználó jelentkezhet be 24 órán belül! 30 napon túli inaktivitás után véglegesen törölnek minket a rendszerből! Magyarul törlik a számlánkat, az egyenlegünket, referáltjainkat stb.

Hogy elkezdd a regisztrációt, kattints a bannerra:

Az oldalon kattints a "Register"-re a fenti menüsorban.

Töltsd ki értelemszerűen a regisztrációs lapot. Ehhez itt egy kis segítség:

Username (Felhasználó név): bármi amit szeretnél.

Password (Jelszó): egy jelszó amit biztosan nem felejtesz el.

Password again (Jelszó újra): ismételd meg a jelszót, amit az előbb beírtál.

Email address (Email cím): emailcímed (létező!) amit használsz.

First Name (Keresztnév): írd be a keresztneved.

Last Name (Vezetéknév): írd be a vezetékneved.

Referer: itt a gocsa666 kell, hogy szerepeljen.

Legal - I agree to the Terms of Service (Elfogadom a felhasználási feltételeket): Pipáld be a négyzetet. Ezzel elfogadod az InfinityBux felhasználási feltételeit.

Enter captcha (Ellenőrző kód): a képen látható egy kód, ezt be kell írni mert ezzel akadályozzák meg a nem valós regisztrációkat.

Ha ezeket beírtad kattints a "Register" feliratra alul!

Aktiváld magad!

A regisztrációkor megadott email címre kapni fogsz egy levelet. Ebben lesz egy link, amire rá kell kattintanod ahoz, hogy aktivvá váljon a felhasználóneved.

Ezután már bejelentkezhetsz. Bejelentkezni a felső menüsorban lévő Login-ra kattintva tudsz, ahol meg kell adnod a regisztrációnál használt felhasználóneved és jelszavad, valamint ismét írd be az ellelőrző kódot a már említett módon! 

Ha minden kész van, és sikerült bejelentkezned, akkor nekiállhatsz pénzt keresni az interneten!

3. lépés: Klikkelj minden nap!

Az Ads menüpont alatt klikkelj egyenként a hirdetésekre. Minden nap! A klikk után bejön egy új oldalon a hirdetés, megvárod, míg a számláló lejár, és megjelenik egy egyszerű összeadás, aminek be kell írnod az eredményét, majd a Verify-ra kell kattintanom. Ezután ezt kell látnod: "Thank you. Your balance has been credited." Ez azt jelenti, hogy jóváíródott a pénz, bezárhatod a felugró oldalt, és kattinthatsz a következő hirdetésre az Ads oldalon. Átlagosan 5 cent körül kereshet egy nap egy ingyenes tagsággal rendelkező felhasználó. Négy $0.01-es hirdetés és több kicsi, $0.001-et fizetó hirdetéssel. Ha meg akarod nézni az egyenlegedet, akkor kattints az Account-ra, és ott lejjeb görgetve az Account Balance-nél láthatod.

Ha elérted a 10 dollárt, az Account menüpontra kattintva a My Account oszlop alatt a Request Payout-ra kattintva az AlertPay számládra kikérheted a pénzedet. Amint ez megtörtént, onnantól már biztonságban tudhatod azt. Nem áll fenn az a veszély, mint a kevésbé megbízható PTC oldalak esetén általában gyakran, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig "összeklikkelt" pénzünk. Ennek oka, hogy a kifizetés instant, vagyis azonnali, nem kell órákat/napokat/heteket várnunk, amíg megérkezik a pénzünk. Aki upgrade-elt tagsággal rendelkezik, annak alacsonyabb a kikérési minimum! Két kifizetés-kérés teljesítése között viszont 7 napot kell várnia mindenkinek!

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk!

Ha több pénzt is akarsz keresni, mint egy egyszeri felhasználó, aki naponta mindössze 4-5 centet keres, akkor olvasd el EZT a leírást.
 

Megbízható PTC oldalak

 2011.09.21. 09:55

A legjobb PTC oldalak

Ezek azok az oldalak, amelyeknél érdemes regisztrálni és kattintgatni minden nap, hogy a BIGTIMEBUX mellett is keressünk pénzt. Jelenleg(!) mindegyik fizet, megbízható. Azért is megéri, mert az egyéb oldalakkal megkeresett pénzt, ha úgy tartja kedvünk, befektethetjük aztán az InfinityBux-ba. Ne felejtsd, minél több időt szánsz erre egy nap és minél több PTC oldalon be vagy regisztrálva, annál több pénzt tudsz keresni!

 

 

 

 

PayPal, AlertPay, E-Gold, MoneyBookers

Hogy mik ezek? Elektronikus számlák. Az internetes pénzkereséshez mindenképpen szükséges lesz egy internetes "számla" nyitására. A legtöbb internetes pénzkeresést ajánló cég ilyen bankszámlára fizet, a csekk elavult, drága és kényelmetlen. A legnépszerűbbek az AlertPay, a PayPal, az E-Gold és a Moneybookers. Az InfinityBux AlertPay mellett LibertyReserve számlát is elfogad, de inkább előbbit ajánlom! A számlanyitás és a számlavezetés mindegyiknél teljesen ingyenes, és havidíja sincs!

Tanácsok

 • A számlanyitáshoz vagy regisztráljunk egy új, másra nem használt .com végződésű (legjobb a gmail.com) e-mail fiókot, vagy az elsődleges, leggyakrabban használt és olvasott e-mail címünket adjuk meg.
 • Válasszunk bonyolult jelszót különböző karakterekkel!
 • Az elektronikus bankok biztonságos kapcsolatot létesítenek, és soha nem kérnek sem jelszót, sem más adatot e-mailban.
 • Banki tranzakciót csak biztonságos helyről indítsunk, soha ne jegyeztessük meg a böngészőkkel a felhasználót és a jelszót, és ezen adatokat soha ne adjuk ki másnak!
 • Bizonyos időnként váltsunk jelszót!
 • Az elektronikus számlánkat feltölthetjük hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással, vagy inkasszó megbízással  Internetes vásárlások során és a munkák kifizetéseknél nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a felhasználói név (a regisztrációnál használt e-mail cím) valamint a jelszó megadása (ez csak vásárlásnál, kifizetésnél nem!) elegendő a fizetés lebonyolításához. Ennek természetesen feltétele, hogy a webáruház vagy a kifizető szerződéses partnere legyen az elektronikus banknak.
 • A legtöbb  internetes pénzkeresést biztosító oldal  fizet PayPal vagy AlertPay számlára, vagy mindkettőre, javaslom, csak akkor válasszunk mást, ha egyikre sem fizet.

AlertPay regisztráció

Menjünk a https://www.alertpay.com/en/Default.aspx címre.

Kattintsunk a sárga színű  "Sign up now" gombra a jobb felső sarokban! 

FIGYELEM! Mindent, beleértve a nevünket, adatainkat, a jelszó emlékeztető kérdéseinket és válaszainkat, vagyis MINDENT ÉKEZET NÉLKÜL ÍRJUNK BE!

Válasszuk ki a Select Your Country menüpont alatt a görgethető sávból Hungary-t!

Válasszuk a Personal Pro elnevezésű opciót! Így korlátlan pénzmozgási limited lesz ki és befizetésnél! Ezután a Next Step-re kattints!

Salutation (megszólítás): Mr/Ms/Mrs/Dr értelemszerűen

First Name (keresztnév)

Last Name (vezetéknév)

Address Line 1 (utca, házszám)

City (város)

Region (megye)

Postal Code (irányítószám)

Citizenship (állampolgárság)

Home Phone (otthoni telefonszám, de mobil is nyugodtan megadható)

Occupation (foglalkozás)

Date of Birth (születés: hónap, nap, év) ...ezután Next Step!

A következő oldalon meg kell adni:

Email address (email cím), Password (jelszó), Re-Enter Password (jelszó mégegyszer), Transaction Pin (tranzakciós jelszó, pl. valamilyen számsor), Re-Enter Transaction Pin (a tranzakciós jelszó mégegyszer).

Password Recovery (ez az elfelejtett jelszó emlékeztetésére szolgáló kérdés és válasz, két kérdés és két válasz kell!)

1. biztonsági kérdés:

-What is the name of the street where you grew?  Mi volt az utca neve ahol felnőttél?

-What is your mother's maiden name? Mi az édesanyád leánykori neve?

-What is the first car you owned? Mi volt az első kocsid?

-Where you were born? Hol születtél?

2. biztonsági kérdés:

-What is your favorite city? Mi a kedvenc városod?

-What is your favorite animal? Mi a kedvenc állatod?

-What is your favorite song? Mi a kedvenc dalod?

-What is your favorite book? Mi a kedvenc könyved?

Third Party Information (a Nem-et válasszuk, amennyiben csak mi fogjuk használni a számlát, és harmadik fél nem), Word Verification (írjuk be a képen látható szavakat), legalul pipáljuk ki a kis négyzetet, ezzel elfogadjuk a feltételeket, majd kattintsunk a Final Step-re!

Ezután az AlertPay-től kapsz egy e-mailt a megadott e-mail címre. Lesz benne egy aktiváló link ,arra kattints rá. Utána a főoldalon az e-mail címeddel és a regisztráció során megadott jelszóval be tudsz lépni.

Ha beléptél, akkor az AlertPay számla hitelesítése jön. Erre azért van szükség, hogy a számládnak megfelelő pénz limitek ne legyenek lekorlátozva. A főmenüben (My Account) válaszd ki a "profile" menüpontot és azon belül a "Verification"-t. Utána klikkelj a "BECOME VERIFIED" gombra. Az A és B mód a legegyszerűbb, de ha nincs VISA vagy MasterCard jelzésű bankkártyánk, akkor csak az A marad. Az első (A) lehetőség úgy működik, hogy hozzáadsz az AlertPay fiókodhoz egy bankszámlát és bármekkora, tetszőleges összeget utalsz az AlertPay-edre. A második (B) lehetőség bankkártya hozzáadása, VISA vagy MasterCard, az AlertPay küld tíz centes összeget rá, és a bankkártya kivonatodon (vagy SMS-ben is, ha a bankodtól SMS-üzenetekben is kéred a tranzakciók jelzését) a tranzakcióval együtt megjelenik majd egy számsor, amit be kell pötyögnöd, és kész is.

PayPal regisztráció

A PayPal a legnépszerűbb elektronikus számlatípus, ezért az AlertPay mellett csak ezt emelném még ki. Itt lehet a regisztrációt megejteni: https://www.paypal.com/hu 

Ez pedig egy remek kis segédlet, mely lépésről lépésre bemutat mindent azoknak, akiknek nehézségeik lennének a regisztráció során: http://www.dtsh.hu/?site=105#register


Banner csere Csere lapunk.hu  

 
BannerCsere2004 - 1:1

PTC szótár

 2011.09.21. 01:00

Sűrűn előforduló PTC-vel kapcsolatos szavak, kifejezések.

PTC/PTR SZÓTÁR

Access your/my account: saját számlára, felhasználói felületre belépés
Account: számla
Account Type: számlatípusok
Ad: hirdetés
Advertising: hirdetés
Advertiser: hirdető
Advertise: hirdess
Buy Ads: hirdetés feladás, hirdetésre történő előfizetés
Card Number: kártya (bank) száma
Card Type: kártya (bank) típus
Card Verification Number: kártyaellenőrzési szám
Cashout/withdraw/my payment: pénz kikérése, nem a tényleges kifizetést jelenti
Cheat link: csalók kiszűrésére szolgáló, véletlenszerűen előforduló link, mely az illegális szoftverek alkalmazását ellenőrzi, továbbá a felhasználók nyelvtudásának tesztelésre szolgál.
City: város (lakóhely), regisztrációkor
Confirm/Re-Enter E-mail Adress: e-mail cím megadása újból
Confirm/Retype Password: jelszó megismétlése, jelszó újra
Country of Citizenship: Állampolgárság
Creat an account: számlanyitás
Daily/monthly/weekly earning: napi/havi/heti fizetés
Earn Money, Money Maker: pénzkeresés
English test link: ellenőrzi link, rövid tesztkérdéseket tartalmaz, mely az illegális szoftverek kizárására, továbbá a felhasználók nyelvtudásának tesztelésre szolgál.
Expiration date: kártya (bank) lejáratának dátuma
FAQ/GYIK: gyakran ismétlődő kérdések
First name: keresztnév
Fees: díjak
Free member: ingyenes tagság, alaptagság
History: a felhasználó adatai, számlatörténet
Home telephone: otthoni (vezetékes) telefon
IP adress: IP cím
Join now!: csatlakozz most!
Last name: vezetéknév
Link: hivatkozás

Mik azok a referral-ok?

 2011.09.20. 22:56

Referral

A referral szóval minden "bux" vagy egyéb internetes pénzkereső oldalon azokat a személyeket illetik, akiket Te ajánlasz a rendszerbe, és a Te felhasználóneveddel ellátott linken (referral link) keresztül regisztráltak be az oldalra.

Ez a referral link legtöbbször a felhasználói fiókod (account) Banners menüpontja alatt található meg (az InfinityBux esetében az Account-ra kattintva, a Referrals oszlop alatt a Promotion Tools-ra kattintva találhatod meg), ahol a linken kívül még a referral linked (illetve az oldal) reklámozására szolgáló bannereket, és a hozzájuk tartozó HTML kódokat is megtalálsz (az InfinityBux esetében 12 különböző méretű és kinézetű Banner közül válogathatunk) - ezeket ha van saját honlapod, blogod, oda kiteheted.

Miért jó a referral-rendszer?

Egyrészt jó a PTC oldalnak, magától értetődően, mivel így több regisztrált felhasználója lesz, akik jobb esetben aktívak is. Más részről azonban, előnyös számodra is, mint felhasználó. Ugyanis a referral-ok kattintásai után Te is pénzt kapsz. Minél több referral-od van, annál gyorsabban tudsz pénzt keresni, hiszen az aktív bevételed (minden nap kattintasz a hirdetésekre) mellett passzív bevételed is lesz, amiért nem kell semmit sem csinálnod. Az egy referral kattintásra eső bevétel teljesen oldalfüggő, például az InfinityBux-on ingyenes tagként $0.001, ami annyit jelent, hogy egy referral-kattintás tized annyit ér, mint egy saját. Persze az egy referral-kattintás után kapott pénz nagyobb, ha a tagságunkat upgrade-eljük. Ha pl. az InfinityBux-on úgy döntesz, hogy kiadnál pénzt a 3 magasabb tagsági rang valamelyikének megvételére (minderről bővebben az InfinityBux-ról szóló leírásban), akkor egy referrel kattintásért $0.005-öt, $0.0075-öt, vagy akár $0.01-et (ez már ugyanannyi, mint egy saját kattintásért kapott összeg!) kaphatsz, attól föggően, hogy milyen kategóriára upgrade-elsz. Fontos azonban 2 dolog: 1. a referral-oknak aktívnak kell maradniuk, ezt sajnos nem te befolyásolod, mindenki egyénileg dönt, hogy épp kattint-e minden nap, vagy csak mikor kedve tartja, vagy egyáltalán nem 2. csak akkor kapsz pénzt a referral-ok kattintásai után, ha Te magad is minden nap lekattintod a saját hirdetéseidet - vagyis úgy kereshetsz referral-pénzt, ha közben te sem hagyod abba a pénzkeresést.

Direkt referral-ok

Ezek azok, akik a linkedre kattintanak, majd úgy döntenek beregisztrálnak az oldalra. Az Account-odban aztán a Referral-ok között, mint Direct referral-ok jelennek meg. Ezek lehetnek ismerősök, barátok, de idegenek is, ha reklámozod az oldalt a referral linkeddel - fórumokon, blogokon, hirdetésekkel, msn-en, chat-en, facebook-on, iwiwen, twitteren, stb.

Rented referral-ok (Referral bérlés) & Referral vásárlás

Referral-okat a legtöbb oldalon bérelhetünk is. Ezt saját megkeresett pénzünkből, vagy PayPal/AlertPay vagy egyéb számlánkról feltöltött pénzünkből tehetjük meg. A bérelt referral-ok ugyanolyan valódi felhasználók, mint mi, de a regisztrációt nem valaki direkt referral-jaként csinálták meg, hanem szimplán, mint önálló tagok klikkelgetnek. A referral-okat megadott időre, alapból 30 napra tudjuk bérelni, és meghosszabbíthatjuk őket különböző időszakokra, illetve akármikor lecserélhetjük őket másik referral-ra, amennyiben nem klikelnek és nem keresünk rajtuk keresztül pénzt (természetesen a csere és a hosszabbítás is pénzbe kerül). Vannak azonban ezektől eltérő gyakorlatok is. Az InfinityBux esetében referral-okat vásárolhatunk, a megkeresett pénzünkből, vagy AlertPay/LibertyReserve számla segítségével. Nincs bérleti idő, és cserére sincs lehetőség, viszont ha szerencsések vagyunk, és aktív referral-okat fogunk ki, azok örökre alattunk maradnak, és keresünk belőlük.Kattints a hirdetésre
Kattints ide


A Velencei-tó hír és információs oldala... hiánytalanul!


linkcsere oldalak

Mi is az a PTC?

 2011.09.20. 20:00

PTC

Ez egy rövidítés, a Paid To Click szavak rövidítése, mellyel a linkekre vagy bannerekre történő kattintásokért fizető oldalakat jelölik. Egy kattintásért általában $0.01, $0.001, $0.005 értékeket fizetnek, de ettől teljesen eltérő értékek sem ritkák. A kattintások száma szintén változó, több oldalon is egy napon - vagyis 24 órán belül - 4 hirdetést lehet lekattintani, míg máshol ennél akár jóval többet, de lehet, hogy kevesebbet.

Érdemes pár szót ejteni itt még a PTR és PTS rövidítésekről is, melyek gyakran előfordulnak a pénzkereső oldalakon. A PTR Paid To Read-et jelent, vagyis oldalak elolvasásáért fizet a cég, megadott ideig kell egy oldalon időznünk, majd ezután jóváírják a pénzt. A PTS nem más, mint a Paid To Sign-Up, vagyis fel kell iratkoznunk különböző ajánlatokra, és ezekért fizetnek nekünk. Regisztrálás után legtöbbször bizonyos ideig aktívnak is kell maradnunk a megadott oldalon. Végül, de nem utolsó sorban, a Traffic Exchange jellegű oldalak azok, melyek egész egyszerűen arról szólnak, hogy megnézed mások oldalát (mely lehet egy blog, de bármi más jellegű is), cserében pedig ők is megnézik a tiédet. Ritkább esetben ezzel pénzt is keresel közben (pl. EasyHits4U).

Miről is szól ez pontosan? Hogyan működik?

A PTC oldalak (melyek leggyakrabban a "bux" szót tartalmazzák a nevükben, innen könnyen felismerhetőek) a hirdetések "szörföléséért" adnak pénzt nekünk. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy az ő megrendelőik, vagyis a különféle honlapok, akik hirdetni akarnak, fizetnek azért, hogy a PTC oldalak látogatókat küldjenek nekik, 10-30 másodpercig.

Rákattintasz a hirdetésre (leggyakrabban a "Surf ads", vagy csak "Ads" menüpont alatt találhatod őket), majd vársz megadott ideig, végül kapsz egy visszajelzést (pipát, okét, stb.), hogy jóváírták az összeget neked - néha rá kell kattintatod még egy megadott szimbólumra/karakterre is, vagy beírnod egy egyszerű matematikai feladat megoldását, vagy egy megadott számot/karaktert/betűsort. Átlagosan kapsz ezért 1 centet, ami nem tűnik soknak, de sok kicsi sokra megy, a nagyobb pénz pedig a "referral"-okban van, azokban az emberekben, akiknek te ajánlod a PTC oldalt, és be is regisztrálnak az általad megadott linken a te neved alá, majd kattintgatnak is.

Itt egy példa (ez csak PÉLDA, az összegek oldalanként eltérnek):
Rákattintasz 10 hirdetésre egy nap = $0.10
20 referálod rákattint 10 hirdetésre naponta = $2.00
Napi bevételed = $2.10
Heti bevételed = $14.70
Havi bevételed = $63.00

Összességében nem rossz, mert egyszerű. Mi több, ha jól reklámozod ezeket a honlapokat és affiliate linkeket (partnerlink, ami tartalmazza az egyedi azonosítód, így nyomon tud követni az alád beregisztrálókat és a feliratkozott emberek után te is kapsz pénzt) helyezel el az oldal irányába, akkor akár egészen szép summákat is össze tudsz hozni.

A fizetési módszerek rendszertől függenek. Általában a PayPal és a csekk az alap, de van hogy AlertPay és/vagy MoneyBookerst vagy egyéb módszert is elfogadnak.


 

Kattints a hirdetésre
Kattints ide