Mik azok a referral-ok?

 2011.09.20. 22:56

Referral

A referral szóval minden "bux" vagy egyéb internetes pénzkereső oldalon azokat a személyeket illetik, akiket Te ajánlasz a rendszerbe, és a Te felhasználóneveddel ellátott linken (referral link) keresztül regisztráltak be az oldalra.

Ez a referral link legtöbbször a felhasználói fiókod (account) Banners menüpontja alatt található meg (az InfinityBux esetében az Account-ra kattintva, a Referrals oszlop alatt a Promotion Tools-ra kattintva találhatod meg), ahol a linken kívül még a referral linked (illetve az oldal) reklámozására szolgáló bannereket, és a hozzájuk tartozó HTML kódokat is megtalálsz (az InfinityBux esetében 12 különböző méretű és kinézetű Banner közül válogathatunk) - ezeket ha van saját honlapod, blogod, oda kiteheted.

Miért jó a referral-rendszer?

Egyrészt jó a PTC oldalnak, magától értetődően, mivel így több regisztrált felhasználója lesz, akik jobb esetben aktívak is. Más részről azonban, előnyös számodra is, mint felhasználó. Ugyanis a referral-ok kattintásai után Te is pénzt kapsz. Minél több referral-od van, annál gyorsabban tudsz pénzt keresni, hiszen az aktív bevételed (minden nap kattintasz a hirdetésekre) mellett passzív bevételed is lesz, amiért nem kell semmit sem csinálnod. Az egy referral kattintásra eső bevétel teljesen oldalfüggő, például az InfinityBux-on ingyenes tagként $0.001, ami annyit jelent, hogy egy referral-kattintás tized annyit ér, mint egy saját. Persze az egy referral-kattintás után kapott pénz nagyobb, ha a tagságunkat upgrade-eljük. Ha pl. az InfinityBux-on úgy döntesz, hogy kiadnál pénzt a 3 magasabb tagsági rang valamelyikének megvételére (minderről bővebben az InfinityBux-ról szóló leírásban), akkor egy referrel kattintásért $0.005-öt, $0.0075-öt, vagy akár $0.01-et (ez már ugyanannyi, mint egy saját kattintásért kapott összeg!) kaphatsz, attól föggően, hogy milyen kategóriára upgrade-elsz. Fontos azonban 2 dolog: 1. a referral-oknak aktívnak kell maradniuk, ezt sajnos nem te befolyásolod, mindenki egyénileg dönt, hogy épp kattint-e minden nap, vagy csak mikor kedve tartja, vagy egyáltalán nem 2. csak akkor kapsz pénzt a referral-ok kattintásai után, ha Te magad is minden nap lekattintod a saját hirdetéseidet - vagyis úgy kereshetsz referral-pénzt, ha közben te sem hagyod abba a pénzkeresést.

Direkt referral-ok

Ezek azok, akik a linkedre kattintanak, majd úgy döntenek beregisztrálnak az oldalra. Az Account-odban aztán a Referral-ok között, mint Direct referral-ok jelennek meg. Ezek lehetnek ismerősök, barátok, de idegenek is, ha reklámozod az oldalt a referral linkeddel - fórumokon, blogokon, hirdetésekkel, msn-en, chat-en, facebook-on, iwiwen, twitteren, stb.

Rented referral-ok (Referral bérlés) & Referral vásárlás

Referral-okat a legtöbb oldalon bérelhetünk is. Ezt saját megkeresett pénzünkből, vagy PayPal/AlertPay vagy egyéb számlánkról feltöltött pénzünkből tehetjük meg. A bérelt referral-ok ugyanolyan valódi felhasználók, mint mi, de a regisztrációt nem valaki direkt referral-jaként csinálták meg, hanem szimplán, mint önálló tagok klikkelgetnek. A referral-okat megadott időre, alapból 30 napra tudjuk bérelni, és meghosszabbíthatjuk őket különböző időszakokra, illetve akármikor lecserélhetjük őket másik referral-ra, amennyiben nem klikelnek és nem keresünk rajtuk keresztül pénzt (természetesen a csere és a hosszabbítás is pénzbe kerül). Vannak azonban ezektől eltérő gyakorlatok is. Az InfinityBux esetében referral-okat vásárolhatunk, a megkeresett pénzünkből, vagy AlertPay/LibertyReserve számla segítségével. Nincs bérleti idő, és cserére sincs lehetőség, viszont ha szerencsések vagyunk, és aktív referral-okat fogunk ki, azok örökre alattunk maradnak, és keresünk belőlük.



Kattints a hirdetésre
Kattints ide


A Velencei-tó hír és információs oldala... hiánytalanul!


linkcsere oldalak

A bejegyzés trackback címe:

https://makemoneyonline.blog.hu/api/trackback/id/tr982420974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.25. 16:51:37

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

http:/kmdholding.com/hub3p3a

Amennyiben gyorsabban szeretnél a pénzkeresetben előrelépni és nem igényled a segítséget, a következő oldalon rögtön megkezdheted a regísztrációt és a dollárok keresését!
FM0204.iwowwe.com/
süti beállítások módosítása