InfinityBux regisztráció

1. lépés: Nyiss egy elektronikus számlát

Ez teljesen ingyenes, gyorsan megvan, egyszerű. Itt olvashatod a segítséget: KATT. Az InfinityBux  az AlertPay-t használja, valamint a LibertyReserve-t, úgyhogy a kettő közül kell valamelyikre regisztrálnod. Az AlertPay ajánlott, mivel a PayPal után a második legnépszerűbb elektronikus számla-oldal, ugyanakkor a költségei (utalás számlára/kártyára, vagy utalás számláról/kártyáról, stb.) kedvezőbbek. Abszolút megbízható.

2. lépés: Regisztráció

A regisztráció csak pár percet vesz igénybe. Egy háztartáson belül többen is regisztrálhatnak, de ilyenkor ügyelni kell arra, hogy egy IP címmel csak egy felhasználó jelentkezhet be 24 órán belül! 30 napon túli inaktivitás után véglegesen törölnek minket a rendszerből! Magyarul törlik a számlánkat, az egyenlegünket, referáltjainkat stb.

Hogy elkezdd a regisztrációt, kattints a bannerra:

Az oldalon kattints a "Register"-re a fenti menüsorban.

Töltsd ki értelemszerűen a regisztrációs lapot. Ehhez itt egy kis segítség:

Username (Felhasználó név): bármi amit szeretnél.

Password (Jelszó): egy jelszó amit biztosan nem felejtesz el.

Password again (Jelszó újra): ismételd meg a jelszót, amit az előbb beírtál.

Email address (Email cím): emailcímed (létező!) amit használsz.

First Name (Keresztnév): írd be a keresztneved.

Last Name (Vezetéknév): írd be a vezetékneved.

Referer: itt a gocsa666 kell, hogy szerepeljen.

Legal - I agree to the Terms of Service (Elfogadom a felhasználási feltételeket): Pipáld be a négyzetet. Ezzel elfogadod az InfinityBux felhasználási feltételeit.

Enter captcha (Ellenőrző kód): a képen látható egy kód, ezt be kell írni mert ezzel akadályozzák meg a nem valós regisztrációkat.

Ha ezeket beírtad kattints a "Register" feliratra alul!

Aktiváld magad!

A regisztrációkor megadott email címre kapni fogsz egy levelet. Ebben lesz egy link, amire rá kell kattintanod ahoz, hogy aktivvá váljon a felhasználóneved.

Ezután már bejelentkezhetsz. Bejelentkezni a felső menüsorban lévő Login-ra kattintva tudsz, ahol meg kell adnod a regisztrációnál használt felhasználóneved és jelszavad, valamint ismét írd be az ellelőrző kódot a már említett módon! 

Ha minden kész van, és sikerült bejelentkezned, akkor nekiállhatsz pénzt keresni az interneten!

3. lépés: Klikkelj minden nap!

Az Ads menüpont alatt klikkelj egyenként a hirdetésekre. Minden nap! A klikk után bejön egy új oldalon a hirdetés, megvárod, míg a számláló lejár, és megjelenik egy egyszerű összeadás, aminek be kell írnod az eredményét, majd a Verify-ra kell kattintanom. Ezután ezt kell látnod: "Thank you. Your balance has been credited." Ez azt jelenti, hogy jóváíródott a pénz, bezárhatod a felugró oldalt, és kattinthatsz a következő hirdetésre az Ads oldalon. Átlagosan 5 cent körül kereshet egy nap egy ingyenes tagsággal rendelkező felhasználó. Négy $0.01-es hirdetés és több kicsi, $0.001-et fizetó hirdetéssel. Ha meg akarod nézni az egyenlegedet, akkor kattints az Account-ra, és ott lejjeb görgetve az Account Balance-nél láthatod.

Ha elérted a 10 dollárt, az Account menüpontra kattintva a My Account oszlop alatt a Request Payout-ra kattintva az AlertPay számládra kikérheted a pénzedet. Amint ez megtörtént, onnantól már biztonságban tudhatod azt. Nem áll fenn az a veszély, mint a kevésbé megbízható PTC oldalak esetén általában gyakran, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig "összeklikkelt" pénzünk. Ennek oka, hogy a kifizetés instant, vagyis azonnali, nem kell órákat/napokat/heteket várnunk, amíg megérkezik a pénzünk. Aki upgrade-elt tagsággal rendelkezik, annak alacsonyabb a kikérési minimum! Két kifizetés-kérés teljesítése között viszont 7 napot kell várnia mindenkinek!

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk!

Ha több pénzt is akarsz keresni, mint egy egyszeri felhasználó, aki naponta mindössze 4-5 centet keres, akkor olvasd el EZT a leírást.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://makemoneyonline.blog.hu/api/trackback/id/tr822428587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

patrik17 2012.04.05. 09:44:15

helló nekem nem rég jött össze az 1000$ és szeretném utaltatni az Alertpay-es számlámra de nem érkezik meg rá a pénz lehet valamit én nem csináltam jól lécci segítsetek.
e-mail: bedboy1013@gmail.com
MSN:bedboy1013@hotmail.com

lászló noémi 2015.04.08. 12:20:48

hogyan tudok számlát nyitni?
süti beállítások módosítása