Nyerő InfinityBux stratégia kialakítása

Az InfinityBux az egyik legjobb PTC alapú internetes pénzkereseti lehetőség (bővebb leírás ITT). A regisztráció, és kezdeti lépések megtétele után azonban nem feltétlenül elég, ha csak minden nap lekattintjuk mindegyik hirdetést, amit kapunk. Célokat kell kitűznünk, stratégiákat alakítanunk, terveznünk, és a megkeresett pénzt visszaforgatni, vagy sajátunkból befektetni, hogy aztán végül egy olyan, szinte önmagától működő pénzcsináló metódust alakítsunk ki, mely naponta akár több tíz vagy száz dollárt is kitermel nekünk. 

Nem akarsz egy árva fityinget sem feláldozni a saját pénzedből? Vagyis nem akarsz befektetni?

Azt mondod, nincs fölösleges, feláldozható pénzed jelenleg, amit befektetésként nélkülözhetsz, hogy aztán többszörösét visszakapd? Ezzel nincs semmi baj, az első és legfontosabb tudnivaló, hogy így is lehetsz sikeres az InfinityBux-on, de SOKKAL több időt vesz igénybe, és SOKKAL több klikkelést. És persze a nyereséged se lesz olyan nagy. A lényeg a TÜRELEM.

Mik azok a referral-ok?

A kulcs ahhoz, hogy akár napi 40-50 dollárt is megkaphass az InfinityBux-tól a referral-okban rejlik. Referral-okat vásárolhatsz (a legtöbb oldalon bérlésről van szó, itt NEM, itt vásárolsz) bármekkora mennyiségben, de legalább 3-at meg kell venned, ha már elhatároztad magad - ennél kevesebbet nem tudsz. A direkt referral-ok (a vásároltak is ide számítanak, hiszen a megvételüket követően 24 órával később direktekké alakulnak) maximum mennyisége tagsági szintenként eltérő, ha a legmagasabb, ELITE tagságod van, akkor nincs limit. A referral vásárlás minden tagság esetén ugyanannyiba kerül, ám az egyszerre megvásárolható referral-csomagban található referral-ok maximum mennyisége arányosan emelkedik a magasabb és magasabb tagságokkal. Egy referral ára $1.50. Ezeket a referral-okat örökre megvásárolod (ezért ilyen magas az áruk is), és elméletileg 100 referral már akár havi 30-40 dollár bevételt is hozhat, vagyis néhány hónap után tiszta hasznot keresel! Ez természetesen csak akkor igaz, ha mindegyik referral minden hirdetést leklikkel minden nap az egész hónapban - erre az InfinityBux semmilyen garanciát nem ad, hiszen ezek a referral-ok is csak emberek, mint te és én, így ki tud eligazodni rajtuk... De miért állnál meg 100 referral-nál?

DE! Gondolj bele, mennyibe kerülne a hirdetés és toborzás. Valószínűleg többe, mint referralonként $1.50-be. Ugyanakkor, ha elég ügyes vagy, akkor ingyen és bérmentve is szerezhetsz referralokat, akik után már az első klikktől kezdve színtiszta profitot zsebelsz be. Például: ismerősök, rokonok, netes közösségek, ezek ismerősei, stb. Hirdess ingyenes oldalakon!

Ha van elég pénzed, vagy már saját kattintásaiddal és esetleg ingyen szerzett direkt referralok segítségével megkerestél eleget, akkor mindenképpen vásárolj minél magasabb, akár ELITE tagságot! Persze minél előbb, annál jobb! Hiszen ELITE tagként a referral kattintásaid értéke $0.01-re emelkedik (a standard $0.001 helyett),  és 9-10 helyett min. 40 hirdetést kapsz naponta. Na meg 50-es, 175-ös, vagy 250-es referral-limited sincs. Gondolj bele, ha 1000+ direkt referral-od van, és ezeknek akár csak a fele aktív minden nap, akkor több száz dollárt kaphatsz NAPONTA. Természetesen ehhez befektetni is kell, hiszen a referral- és tagság-vásárlás, valamint a direkt referral-toborzás reklámozással nem olcsó mulatság (utóbbi időigényes is tud lenni), de amint a bevételed meghaladta a befektetésedet, onnan már színtiszta PROFITOT termelsz.

A folyamatot természetesen úgy is felgyorsíthatod, NULLA befektetéssel, hogy direkt referral-okat is behalászol magadnak, ingyenes módszerekkel. Ez az idődből talán elvesz, de a pénztárcádból legalább nem! Hirdesd a referral linkedet, amit az InfinityBux oldalán a My Account/Promotion Tools menüpont alatt találsz, ajánld ismerősöknek, facebook-on, iwiw-en, msn-en, de ha van pénzed, újságokban hirdess, apróhirdetésekben, google-lel, egyéb kreatív módszerekkel.

 

Van olyan pénzösszeg, amit úgy érzel hajlandó vagy feláldozni befektetésre, megkockáztatva, hogy elveszted (ha kicsit is odafigyelsz, ez lehetetlen), vagy éppen megsokszorozod?

Ez esetben nagyon egyszerű a dolgod: az AlertPay számládon legyen meg az az összeg, amennyit jónak tartasz (mondjuk 100-200 dollár  között legalább, de 500 már abszolút elég egy kezdésnek), és indíthatod a stratégiát, amit fentebb taglaltam. Vedd meg a legmagasabb ELITE tagságot, ami 1 évre abszolút olcsó, és megéri. Klikkelj minden nap, és vásárolj referral-okat. Ajánlom, hogy ha megengedheted magadnak, akkor inkább azonnal vegyél ELITE Membership-et 89.95 dollárért, mert ahogy a korábbi részből is kitűnhet, így a referral-kattintás után kapott megemelt összegek miatt nagyságrendekkel többet kereshetsz!

Referral-ok, referral-ok, referral-ok!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, reklámozd az oldalt! Az InfinityBux oldalán a fenti menüsor Account/My Account/Promotion Tools elnevezésű menüpontja alatt megtalálhatod a referral link-edet és a bannereket is. Hirdesd ezeket fórumokon, ismerősük között, msn-en, iwiw-en, facebook-on, blogon, saját honlapon, apróhirdetésben, és így tovább! Így direkt referral-okat szerezhetsz, akik alattad dolgoznak, INGYEN, NEKED! Itt olvashatsz minderről bővebben: Mik azok a referral-ok?

Kockázat? Az van, na de az élet melyik területén nincs manapság?

Ha befektetsz kezdőtökét, ha nem, mindenképpen van egy kis kockázat, amit vállalsz a megvásárolt referral-okkal, az ő viselkedésüket ugyanis te sehogy sem tudod befolyásolni. Van, amelyik minden nap lekattintja minden hirdetését, van amelyik egy idő után abbahagyja, van amelyik rendszertelenül cselekszik, napokik nem jelentkezik be, aztán napokig kattint. A kockázat ugyanakkor minimálisra csökkenthető, ha ésszel csinálod a dolgot, van stratégiád, és minél több referral-t vásárolsz/toborzol (egyszerű statisztika: minél több referral-od van, annál kisebb az esélye, hogy buksz, mert a profithoz nagy számú referral-nál már elég, ha csak töredékük kattintgat naponta). Fontos: ha ingyen toborzol, akkor viszont minden így szerzett direkt referral után profitálsz! Aki elég leleményes, így is sokat tud behalászni referral-okból!

Még valami!

Ne felejts el minden nap kattintani valamennyi hirdetésedre a felső menüben az Ads menüpont alatt (ha ELITE tag vagy min. 40-et kapsz, de alacsonyabb tagságokkal is 30 felett!), mert a referral-ok után csak akkor kapod a jutalékot, ha te is minden nap lekattintod a hirdetéseidet!

A bejegyzés trackback címe:

https://makemoneyonline.blog.hu/api/trackback/id/tr792420982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juliska51 2012.08.26. 17:31:45

Regisztrált tag vagyok az INRFINITYBux oldalán 2012.08.20-óta. A jobb lehetőségek és jövedelem érdekében 2012.08.26-án reggel havi tagságot vásároltam,amit eddig nem látok ,hogy reagált volna rá.Kérdezem:lehet,hogy egy csaló oldalra pazaroltam a pénzemet? Szeretnék segitséget kérni annak érdekében ,hogy ne vesszen el a befektetett összegem.A BLOG.hu oldalán sok jót olvastam róla,igaz,hogy a bejegyzések még 2011-ben történtek.Várom szives válaszotokat és segitségeteket munkám sikeres folytatásához.Üdvözlettel Nagy Attiláné :juliska51
süti beállítások módosítása